Raaka aineet:
1 kg naudan paistisuikaleita
2 pkt pekonia
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
4 porkkanaa
1 suippopaprika
n.3 dl punaviiniä
loraus lihafondia
2 tl timjamia
2 tl rosmariinia
1 tl mustapippuri rouhetta
Paista pekonit rapsakoiksi ja lisää uunipataan.
Ruskista naudanliha suikaleet pekonirasvassa ja lisää pataan.
Heitä joukkoon pilkotut valkosipulit.
Lisää pannulle nokare voita ja kuullosta lohkottuja sipuleita hetki ja lisää pataan.
Kuullota porkkanasiivuja ja paprikasiivuja pannulla, lisää pannulle 2 dl punaviiniä ja anna kypsyä hetki.
Lorauta punaviiniä myös pataan 1-2 dl.
Lisää kasvikset pannulta viineineen muiden aineiden joukkoon pataan.
Lorauta lihafondia ainesten joukkoon.
Sekoita.
Mausta timjamilla,rosmariinilla ja mustapippurirouheella.
Sekoittele mausteet aineksien joukkoon.
Paista pataruokaa 200 asteessa noin 40 min, jonka jälkeen laske lämpö 150 asteeseen ja hauduta vielä 2,5 tuntia.
Tarjoile vaikka keitettyjen pottujen kanssa :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti