keskiviikkona, heinäkuuta 20, 2011

Venäläinen sroganoff

Meilläpä syödään tänään Stroganoffia.


Raaka aineet:

400g naudan paistia

2 rkl voita

3 rkl vehnäjauhoja

1 sipuli

2-3 valkosipulin kynttä

1 rkl vahvaa sinappia

1 tlk tomaattisosetta (70g)

5 dl lihalientä

50 g smetanaa

1 dl kermaa

1 herkkukurkku

valkopippuria

ripaus sokeria

suolaa


Poista lihasta mahdolliset kalvot ja kuutioi se. Ruskista lihat voissa, rautapannulla tai padassa kauniin ruskeiksi. Älä laita kaikkia lihoja kerralla pannulle ! Lisää silputut sipulit ja kuullota vielä hetki. Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen. Lisää sitten lihaliemi, sekoita tasaiseksi. Mausta. Anna kiehua hiljalleen, välillä sekoitellen n. 60 min. (lihan laadusta riippuen jopa 2 tuntia). Lisää smetana ja kerma sekä kuutioitu kurkku. Anna vielä kuumentua. Tarjoa keittettyjen perunoiden tai riisin kanssa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti