1 pkt Canneloneja, JAUHELIHAKASTIKKEEN TÄYTE: 500g jauhelihaa, 200g pakastesipulikuutioita, 3-4 valkosipulinkynttä,
2-3 dl vettä, 1 lihaliemikuutio, 2-3 rkl salsa kastiketta, ½ tl valkopippuria, 1 rkl oreganoa,
1 rkl basilikaa, 100g juustoraastetta
Valmista jauhelihakastike. Ruskista jauheliha ja lisää hienonnetut sipulit, vesi ja mausta mieleiseksi. Lisää lopuksi juustoraaste, sekoita.
Laita täytettä putkien sisään työntäen pikkulusikalla. Täytä kaikki putket täyteen ja lado ne sitä mukaan, kun täytät isolle, laakealle, voidellulle uunivuoalle, esim. lasagnevuoalle yhdeksi kerrokseksi.
Kaada putkien päälle kerma ja tomaattimurska sekä ripottele juustoraaste.
Kypsennä cannelloneja 225-asteisen uunin alatasolla 20-30 min, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin ruskeaa.
Omnomnom, näyttää vähän liian hyvältä ! Tässä iskee hirmuinen nälkä.. :D
VastaaPoistaHyvältähän nuo kyllä maistui vaikka ite sanonki. :)
VastaaPoistaOn kyllä hyvän näköstä. Ja varmasti myös makusta.
VastaaPoista